Sea Band - Lääkkeetön vaihtoehto pahoinvoinnin hoitoon.

Pahoinvointiranneke on kliinisesti tutkittu tuote ja sen tiedetään auttavan tehokkaasti raskauspahoinvointiin ja matkapahoinvointiin sekä näiden oireiden ennaltaehkäisyyn. Rannekkeita voidaan käyttää myös muissa tilanteissa kun pahoinvointia esiintyy, esimerkiksi nukutuksen tai kemoterapian eli solusalpaajahoidon jälkeisen pahoinvoinnin hoidossa.

Pahoinvointiranneke tunnetaan yleisesti  "sea band rannekkeina", jossa on viittaus Englantilaiseen Sea Band Ltd -nimisen yrityksen tuotemerkkiin. Rannekkeita on kuitenkin tarjolla montaa eri merkkiä. Hoitometodi eri valmistajien tuotteissa on sama ja erot ovatkin lähinnä kosmeettisia.

Miten pahoinvointiranneke auttaa?

Rannekkeissa koholla olevat puolipallonmuotoiset napit stimuloivat jatkuvasti painetta akupunktiopisteeseen, joka on yhteydessä ns. pahoinvointikeskukseen. Tämän kautta pahoinvoinnintunne voi helpottaa tai esimerkiksi matkapahoinvoinnissa estyä kokonaan. Tätä kyseistä ranteissa sijaitsevaa akupunktiopistettä kutsutaan nimellä Nei Kuan- piste (akupunktiopiste P6).

Ennen pahoinvointirannekkeiden aikaa ihmiset löysivät pahoinvoinnin vallassa itse tämän pisteen, ja huomasivat pahoinvoinnin helpottavan sitä painamalla. Nyt pahoinvointirannekkeiden kehityksen myötä kädet ovat vapaana ja pahoinvointi ranneke hoitaa pahoinvointipisteitä puolestasi!

» Pahoinvointirannekkeilla on tutkitusti pahoinvointia ennaltaestävä vaikutus.
» Pahoinvointirannekkeita voi tilata pahoinvointi.fi -
verkkokaupasta.


LISÄTIETOJA AIHEESTA:

KOKEMUKSIA RANNEKKEISTA:

"Kärsin itse helposti matkapahoinvoinnista, ja olen huomannut, että pahoinvointirannekkeet toimivat hyvin myös esim. autossa mutkaisella tiellä ja lentokoneessa turbulenssissa. Kuvotuksen tunne vähenee selvästi!" Lue lisää...© 2006 Handshake Trading Oy | Y: 2304112-0 | Rekisteriseloste | Toimitusehdot | Yhteystiedot
Verkkokaupan toteutti Frontside