Pahoinvointirannekkeiden käyttö on helppoa.

- Aseta kolme keskimmäistä sormea ranteen sisäpuolelle siten, että nimettömän sivu on ranteen taitteen kohdalla.

- Aseta pahoinvointirannekkeen alaspäin (ranteeseen) suunnattu nappi Nei-Kuan-pisteen päälle, joka sijaitsee siinä ranteen keskellä näkyvien jänteiden välissä. Jos puristat kättäsi lujasti nyrkkiin niin löydät oikean paikan helpommin.

- Aseta toinen pahoinvointiranneke toiseen käteen samalla tavalla.

Pahoinvointirannekkeiden on oltava aina molemmissa ranteissa tehokkaan vaikutuksen saamiseksi. Rannekkeet voidaan asettaa ennen matkaa ennaltaehkäisemään pahoinvointia taikka vasta matkan alkamisen jälkeen tarvittessa pahoinvoinnin yllättäessä. Vaikutus alkaa muutaman minuutin kuluessa.

Jos tavoiteltua helpotusta ei tunnu löytyvän niin nappi on todennäköisesti väärällä kohdalla eikä siten aiheuta riittävää painetta akupisteeseen. Kokeile siirtää nappia hieman ylös- tai alaspäin - vasemmalle tai oikealle. Suurin syy toimimattomuuteen on se, että rannekkeet on asetettu väärin ranteeseen.

Rannekkeet pestään miedolla saippualla, huuhdellaan kylmällä vedellä ja annetaan kuivua.


LISÄTIETOJA AIHEESTA:

KOKEMUKSIA RANNEKKEISTA:

"Mulle nuo pahoinvointirannekkeet olivat taivaan lahja. Mulla nimittäin alkoi kova oksentelu ja pahoinvointi ja äkkiä apteeksita hakemaan rannekkeet. Mulla meni melkein kaksi vuorokoautta rannekkeiden laitosta kun pahoinvointi hävisi kokonaan ja sen jälkeen siitä ei tarvinnut oikeastaan ollenkaan kärsiä. Suosittelen lämpimästi!" Lue lisää...© 2006 Handshake Trading Oy | Y: 2304112-0 | Rekisteriseloste | Toimitusehdot | Yhteystiedot
Verkkokaupan toteutti Frontside